Thursday, December 17, 2009

Akhirnya berjaya juga......

Bersiap untuk masuk OT

Keluar dari lif hospital setelah discharge dari wad

Tunggu kereta untuk balik ke rumah

Tiba di rumah.......

Tak perlulah nak cerita panjang. Akhirnya berjaya juga........

Sunday, December 13, 2009

Under Water World

Dah lebih 1 tahun berpindah ke Langkawi, baru kali ni ada masa untuk pergi melawat di Under Water World. Itupun setelah semua anak-anak berkumpul. Yang bestnye kami dapat tiket harga penduduk Langkawi. Dewasa RM14.00 dan kanak-kanak RM10.00. Harga sebenar dewasa RM28.00 dan kanak-kanak RM 18.00. Murahkan..... Lagi gambar klik sini.


Friday, December 4, 2009

LIMA Langkawi

Hari ini kami diberi kesempatan untuk membuat lawatan ke LIMA Langkawi. Jadi dapatlah kami masuk ke dewan pameran di MIEC dan menyaksikan pelbagai jenis pesawat-pesawat udara yang dipamirkan. Tengoklah gambar di bawah ni. Sape tak datang memang rugi kerana dengar cite tahun ni last LIMA buat di Langkawi. Tak tahulah betul ke tidak. Disamping tu petunjukan udara juga diadakan di Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi. Satu pengalaman yang memang menarik.

video

Pesawat tempur daripada Singapura sedang membuat formasi. Lagi gambar klik sini.

Wednesday, December 2, 2009

Bunga Api


Tepat jam 12.00 tengah malam tadi, semasa sedang buat assignment individu, aku dikejutkan dengan beberapa letupan kuat. Ingatkan apa, rupa-rupanya letupan bunga api sempena LIMA Langkawi yang sedang berlangsung. Dapatlah juga aku rakam detik-detik indah tu. Dek terkejut tadi, habis hilang idea aku untuk nak buat assignment. Lepas ni terpaksa tidur le....


video